Utnytt flyenes sommerpriser

Sommerbillettene er igjen i salg, med korte frister og stivbeinte betingelser - men lave priser…

Utnytt flyenes sommerpriser
Publisert

Skal du fly innenlands for egen lommebok er sommeren tiden å gjøre det på. Nå kan du kaste deg på flyet til nesten enhver liten flyplass i trygg forvissning om at du betaler langt mindre enn de som reiser ellers i året. Men det er begrenset med billeter, betingelsene er langt fra fleksible og angrefristen er svært kort. Skal du benytte disse tilbudene bør du med andre ord ha evne til å planlegge og til å stå for det du planlegger. Ellers kan det likevel bli dyrt.

Kampanjer i lange baner

Både Braathens, SAS og Widerøe kan gi deg sommerflyturer til svært lave priser. Color Air har foreløpig ingen kampanjer, men det kan komme. Men de laveste prisene hos dette selskapet er likevel svært rimelige. Og for å fylle opp fra før knapt halvfulle fly, kan du regne med at det blir lettere å få sommerbilletter i år enn noen gang tidligere.

Lite fleksible billetter

Sommertilbudene gjelder hos alle tre fra 29. juni til 15. august. Det vil si at reisen må skje i det tidsrommet. Widerøes tilbud er omtalt 3369 TARGET="_top">tidligere.

Benytter du SAS' tilbud må du være borte enten natt til lørdag eller natt til søndag. Billetten må hentes senest 72 timer (tre dager) etter bestilling, men er det ledige plasser kan du bestille helt frem til avreisedagen. Billettene kan ikke avbestilles eller endres etter at de er hentet og betalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.