Utnytt gratistelefonene!

Ikke vær dum, ring gratis når du kan! Pugg disse: 800 38 000 og 800 62 800.

Publisert

Har du glemt mobilen, eller er batteriet flatt? Hva gjør du når du bare må gi en beskjed, og telefonautomaten kun tar kort? Bruk "Gratistelefonen" fra Gratistelefonen AS eller "Ring Gratis" tjenesten fra Telenor.

OK, dessverre må du bo på det sentrale østland for å ha utbytte av denne artikkelen. Men frykt ikke - selv om du bor i Bergen, Tromsø eller indre nordfjord. Snart er tjenestene tilgjengelig for alle nordmenn.

Er du i knipe?

Du er forsinket. Alt som kan gå galt har gjort det, men du må gi en beskjed. Du kjenner sikkert følelsen, og vet at den er vannvittig irriterende. Heseblesende løper du til nærmeste telefonkiosk i troen på at redningen er nær.

Den første kiosken du kommer til er selvfølgelig en korttelefon. Det er vel og bra såfremt du har kjøpt et telefonkort, men det har du som regel glemt. I en slik situasjon kan du også være sikker på at det heller ikke er et eneste kortutsalg i sikte.

Mynttelefonene blir stadig færre, og finner du endelig en kan du være sikker på at den ikke virker. Ulempen er at du først finner ut dette etter at den har spist opp alle myntene dine. Hva skal du gjøre?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer