Utnytt reiseforsikringen

Visste du at reiseforsikringen dekker skaden hvis du snubler på badet hjemme?

Publisert
Sist oppdatert

Er du kommet hjem fra sydenturen med brillene i to stykker? Har du slått ut en tann mens du var på hyttetur, eller må du avbryte reisen fordi oldemoren din er blitt syk?

Glem aldri at reiseforsikringen er til for å bli brukt.

Alltid på reise

Har du en helårs reiseforsikring, er du på mange måter alltid på farten.

- Det er selvsagt litt forskjellig fra selskap til selskap, men vår helårs reiseforsikring dekker deg uansett om du er på shoppingtur i byen, eller om du er på helgetur til Barcelona, forteller informasjonssjef i Europeiske Reiseforsikring, Emma Elisabeth Vennesland.Hun poengterer likevel at forsikringen ikke gjelder når du befinner deg hjemme, på jobben eller på skolen.

- Men du er dekket når du reiser frem og tilbake mellom hjem, skole og jobb. Et viktig poeng er likevel at du for eksempel vil være dekket av forsikringen hvis du er på julebord med jobben en kveld - fordi dette er utenfor ordinær arbeidstid, sier Vennesland.

Tenk smart

Vi har selvsagt ikke klart å avdekke alle mulige og umulige forhold du kan bli utsatt for. Derfor er det lureste du kan gjøre å sjekke om uhellet du er blitt utsatt for dekkes av din reiseforsikring.I lenkene ovenfor har vi samlet en liste over en rekke forhold det kan være lønnsomt å være oppmerksom på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer