Utro med jobben

Får jobben til din kjære like mye oppmerksomhet som deg? Slik redder du forholdet med en arbeidsnarkoman.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du må til stadighet nyte biffmiddagen på fredagene alene og er vant til å bli vekket av at partneren din sniker seg ned i senga klokkeno på natten.

Det er ikke fordi det er en elsker eller elskerinne inni bildet, men din kjære er utro med jobben.

Da bør du passe deg. En studie viser nemlig at dersom en av partene er arbeidsnarkoman, er det dobbelt så stor risiko for at paret skiller seg, skriver nettstedet Forbes.

- I ekteskap der en er arbeidsnarkoman, er man mer fremmed for hverandre, man er ikke i kontakt med hverandres følelser og man tenker ofte på separasjon og skilsmisse, sier Bryan Robinson.

Han har skrevet en håndbok for arbeidsnarkomane og partnerne og barna deres. Ifølge forfatteren er ikke at problemet at arbeidsnarkomane jobber ti timer mer i uken enn andre, men at arbeidsnarkomanen tenker på jobben når han eller hun er ute i skiløypa. En normal arbeidende person tenker derimot på skiløypa på jobben!

Lever du med en arbeidsnarkoman? Slik løser du problemet!

Visste du at man kan bli arbeidsnarkoman av for lite sex?

1. Slutt å hjelpe. Ektefellen til en arbeidsnarkoman er ofte villig til å tøye strikken langt og utsetter middagen med mange timer, holder barna lenger våkne slik at de skal få noen minutter med den hardt arbeidende mor eller far og utsetter familieplaner slik at hele familien får vært med. Har du noen gang tenkt på at det gjør livet enklere for arbeidsnarkomanen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer