Utsolgt?! Hvordan er det mulig?

Argus øyeklinikk frister med et oppsiktsvekkende godt tilbud på laserbehandling. Men kampanjen ble utsolgt over to uker før den skulle ende.

MERKELIG KAMPANJE: Hvordan kan et tilsynelatende ubegrenset tilbud være utsolgt flere dager før kampanjen er omme? Foto: Argus' Øyeklinikks nettsider
MERKELIG KAMPANJE: Hvordan kan et tilsynelatende ubegrenset tilbud være utsolgt flere dager før kampanjen er omme? Foto: Argus' Øyeklinikks nettsider Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Argus øyeklinikk kjører i disse dager en kampanje, der de tilbyr synskorrigerende laserbehandling til 7.500 kroner per øye. Prisen er oppsiktsvekkende lav sammenliknet med hva som er standard for slike behandlinger.

I kampanjen er det forutsatt at du bestiller time gjennom Argus sine nettsider, og at bestillingen er gjort før 28. februar. Selve behandlingen kan derimot foregå etter at kampanjen er ferdig.

Men selv om det er nesten to uker igjen av kampanjetiden, får du nå beskjed på Argus sine nettsider om at tilbudet er utsolgt.

- Etterspørselen etter Argus-online timer har vært mye større enn forventet. Dette har dessverre medført at vi nå er utsolgt for disse timene, skriver Argus på sine nettsider.

  • Er det trygt med laser?

Irriterte kunder

Det har fått flere potensielle kunder til å steile. En DinSide-leser skriver til oss og sier: - De er altså utsolgt på noe som ikke egentlig er et produkt, men en maskin de kan bruke ubegrenset antall ganger...

Spørsmålet blir altså: Hvordan kan en laseroperasjon, som du kan foreta på valgfritt tidspunkt, bli utsolgt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.