Utsolgt til Syden!

Nordmenn rømmer landet, og det finnes ikke ledige plasser å oppdrive på sydenturer til og med mars. – I påsken ser det også dårlig ut, konstaterer Heidi Jondalen, markedssjef i Star Tour, som forteller at salget av sydenturer er doblet siden i fjor.

Drømmer du om sol og varme? Beklager - det er utsolgt
Drømmer du om sol og varme? Beklager - det er utsolgt Vis mer
Publisert

- Det er nok det dårlige været som er skyld i at så mange foretrekker å dra til varmere strøk i år, sier Heidi Jondalen til DinSide. – Vi merker også at folk er mye tidligere ute med å bestille reiser, og allerede nå har mange funnet ut hvordan de skal tilbringe sommerferien.

Gullår

Star Tour fraktet over 370 000 nordmenn til Syden i fjor, og merker nå en enorm pågang av folk som vil rømme fra kulderekorder og snø. – Vi ligger foreløpig langt over fjorårets salg, og jeg regner med at dette vil bli et gullår for Star Tour, forteller Jondalen til DinSide. – Hos Vingreiser er det også fullt, sier Petter Haugen butikksjef hos Ving. Både Februar og Mars er fullbooket, og det er bortimot umulig å oppdrive restplasser. –Slike tendenser har vi ikke sett på lenge, spesielt ikke med tanke på at Februar og Mars vanligvis regnes som lavsesong.

–På våre internettsider ser vi også en økende interesse for sydenturer, og nå regner vi med å selge for rundt 20 – 30 millioner kroner gjennom internett, legger han til.

Følg med på nett

Star Tour vil med å komme på nett med online bestilling av både flyreiser og restplasser i midten av April, sier Heidi Jondalen til DinSide. – Vi ser på Internett som strategisk viktig for våre kunder, ikke minst fordi de lettere kan skaffe seg informasjon om våre destinasjoner, legger hun til. Hovedkonkurrenten Ving har vært på nett i et år, og har lagt ut 80 prosent av sine flyreiser på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.