Utsolgte konserter vrimler på Finn

Liverpool i Oslo eller Coldplay i Bergen?

Smilende, unge menn: Vil du høre og se dem i Bergen er det billetter på Finn. Ikke er de dyre heller.
Smilende, unge menn: Vil du høre og se dem i Bergen er det billetter på Finn. Ikke er de dyre heller. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2007 har det vært forbudt å selge billetter til sports- og kulturarrangementer videre med fortjeneste. Én større videreselger har fått bot, men småselgerne holder på i beste velgående. Det er imidlertid ikke alle arrangementer som selges til høyere pris enn den opprinnelige.

Alan Jackson-krakket

Den amerikanske countryartisten Alan Jackson har mange tilhengere i Norge, og de 20.000 billettene som ble lagt ut til konserten hans i Bergen travpark forsvant raskt. Det ble derfor berammet en konsert til i Norge, denne gangen i Skien. Mange østlendinger foretrekker tydeligvis å dra hit, for Finn flommer over av billetter til Bergenskonserten. Mens den opprinnelige prisen var 605 kroner, selges nå billetter ned til 200 kroner. Og noen selger også flybilletter til Bergen og hotellovernattinger til rabattert pris.

Et lite Birken-krakk også?

Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet (på sykkel) er arrangementene som nærmest så ut til å kunne vokse inn i himmelen. Arrangørene har nå lagt inn en dag til med sykkelritt, den såkalte Fredagsbirken. Det er like langt og går i samme trasé som lørdagsrittet, men i motsetning til de mange reglene i tradisjonsbirken er det her bare to klasser, for damer og herrer. Rittet har heller ikke de merkekravene som har sprengt innvollene ut av halsen på generasjoner av mosjonister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer