Vaklende støtte hos Nextgentel

Det vil vi bare ha sagt: Å teste ventetider på service- og supporttelefoner er en møkkajobb, men noen må gjøre det, og som vanlig har vi tatt oppdraget.

Publisert
Sist oppdatert

Vi taster på telefonapparatet vårt og svarer først ved to valgalternativer, så ved fem, og blir lovet å få snakke med kundeservice. Så blir vi sendt rundt i samme sløyfen to ganger til. Mens vi venter i 39 minutter på at konsulenten skal svare, sitter vi definitivt med følelsen av å være uønsket, selv om Silje Nergaard gjør sitt beste for å trøste oss, og bønnfaller oss om ikke å bryte sammen i gråt.

Hvor er vi? Support - telefonen til Nextgentel.

Meningsløst

- I stedet for å spille musikk, kunne jo selskapene bruke ventetiden til å opplyse om hva det koster å sitte og vente, mener informasjonsdirektør Anne Marie Storli i Post- og teletilsynet.

Menneskelig kontakt er dyrt

Hvor lang tid tar det før man møter et menneske? Vi har ringt fem og tyve servicetelefoner som er en del av hverdagen vår, enten vi vil eller ei. Hos alle har vi tastet valg som skal gi oss personlig betjening - det være seg teknisk support for surfere eller løsning av et problem som ikke er standardisert og forhåndsforklart på selskapenes spørsmål- og svar sider.

For alle har vi inkludert tiden det tar å få opplest alle alternativene du har til å taste og spesifisere spørsmålet ditt. Denne tiden betaler du nemlig også for. Dessuten betaler du for den tiden de bruker til å reklamere for egne produkter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer