Valentinstips i siste liten

Sent ute? Fortvil ikke. Her er syv tips til romantiske gaver i alle prisklasser.

Publisert
Sist oppdatert
Gave med mening

I anledning Valentinsdagen passer det kanskje ikke så godt å gi bort et esel, en geit - eller en hønseflokk. Men hva med å sende din kjære en romantisk sang?

Flyktningehjelpens Valentin-kampanje går til å bygge flyktningleir i Daadab, Kenya. Her kan du kjøpe små ting som dekorerte lyspærer eller "lovebugs" i stål og glass, laget i Afrika.

Men hvorfor ikke heller la Ingrid Olava synge ut din kjærlighet? Du kan nemlig sende en musikalsk kjærlighetshilsen elektronisk fra Flyktninghjelpens nettside.

Pris: 100 kroner på Gaver med mening.

En gave som øker i verdi

En ting er å gi en gave som gleder, men hva med en gave som også øker i verdi?

Golddiggerne, for eksempel, er langt smartere enn sitt rykte. Bling på fingeren er ikke bare pynt, er det ekte bling, er det en gave som varer, attpåtil kan det vise seg å være en god investering. Og om diamanter ikke varer evig, jo så varer de i alle fall mye lenger enn en FlatTV.

Kunst kan være en annen gave som øker i verdi. Eller hva med noe så prosaisk som å starte privat pensjonssparing? Å investere i din kjæres fremtid, hva kan vel være mer romantisk enn det?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer