Valfarter til Verdal for å tippe

Nå skal Norsk Tipping følge ekstra nøye med.

Foto: Kim Jansson
Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Busslaster med overtroiske tippere drar til Verdal for å levere kupongen, skriver Aftenposten i dag.

Bygda har fått fire Lotto-millonærer så langt i år. De siste fem månedene har 31 Lotto-millionærer funnet veien til Verdal.

Aftenposten har vært i snakk med Glenn Joar Pettersen, som er daglig leder ved Bunnpris Verdal, og han bekrefter Lotto-hysteriet i kommunen.

- Vi har fått tilsendt brev med kuponger og ferdigfrankert returkonvolutt. Året rundt kommer det busslaster med pensjonister som kjører forbi, men som hopper innom for å levere kuponger her, sier Pettersen.

Nå er det slutt på impuls-tipping

Fire etter nyttår

Bare på denne siden av nyttår har fire milliongevinster hatt sitt opphav i Verdal, skriver Aftenposten. Siden 1989 har 23 toppremier i Lotto, Joker eller Viking Lotto på tilsammen 87,82 millioner kroner gått til verdalinger, eller til folk som har kjøpt kupongen i Verdal, ifølge Norsk Tipping. I tillegg kommer blant annet Millionsjansen.

Alle premiene fører nå til at Norsk Tipping vil følge med og føre en egen vinnerstatistikk for bygda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer