Vant to ganger på fire uker

Med den samme rekka.

Tap og vinn med samme sinn? Foto: Kim Jansson
Tap og vinn med samme sinn? Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny lørdag, nye lottohistorier! Vi har skrevet om forskjellige lottofenomen hver lørdag de siste fire ukene. Nå er det imidlertid snart slutt.

Lørdag om to uker får du rapport rett fra Norsk Tipping i Hamar. For neste lørdag drar vi til Norsk Tipping for å være med når de ringer nybakte lottomillionærer. Kanskje vi er så heldige at vi får ringe for Norsk Tipping?

I boken "Ikke som andre millionærer! Ja, vi elsker Lotto!" forteller Bjørn Takle Friis om jobben på Norsk Tipping. I dag avslører vi hvem gjennomsnittsmillionæren er og hvilke lottomillionærer som skiller seg ut fra mengden.

Tidenes yngste lottomillionær er 18 år gamle Lasse fra Vang, han fikk gladnyheten rett før han skulle avtjene verneplikten. Lasses militærtjeneste ble atskillig mer behagelig siden han slapp å leve på bare dagpengene.

Feiret med Solo og konfekt

Den eldste lottomillionæren var 100 år gammel da han vant. Olav Asak fra Austmarka inkasserte 1,9 millioner i premie. Premien ble feiret på Austmarka bo- og servicesenter med Solo og konfekt, ifølge Lotto-boka.

To uker siden skrev vi om lottomillionærene som ikke tror de har vunnet. Det virker rett og slett for utrolig for det norske folk at de har blitt millionærer. Spesielt bergenseren Bjørn Takle Friis, som tidligere jobbet på Norsk Tipping sleit når han ringte bergensere. Hvorfor i alle dager ringer en bergenser fra Norsk Tipping på Hamar? Det kan ikke være riktig!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer