Vanvittige MC-priser

FORSIKRING: Vi har sett på MC-forsikring for en kvinne og en mann, og konklusjonen er klar: Selskapene sier enten tvert nei, eller gir deg en premie som svir.

Publisert
Sist oppdatert

For glade jenter og gutter er det to ting som gjelder om sommeren: Båt og motorsykkel.

Begge eiendelene har to ting felles,de uttrykker glede & lidenskap, og koster skjorta. Det er forsåvidt ingen overraskelse at det er dyrt å forsikre motorsykler, tendensen har vært klar de siste 10 årene.

Nå har imidlertid prisene også eksplodert for deg som kan vise til mange år med skadefri kjøring. Men nesten enda verre er det at det blir stadig flere selskaper som ikke vil ha deg som kunde.

Trykk på lenkene øverst til høyre for å se hvilke tilbud vår kvinnelige leser og undertegnede fikk fra IF og Gjensidige-NOR.

75% bonus

I 1992 kjøpte undertegnede sin Honda CBX-750F. I alle disse årene har jeg ikke hatt en eneste forsikringsskade – bank i bordet. Det betyr en bonus på 75% de siste fem årene.

Med 84.000 km på telleren er imidlertid CBXen moden for pensjonering, og jakten på ny MC har begynt. Jeg fant derfor fram til ni attraktive modeller, og bestemte meg for å sjekke forsikringsprisen før jeg traff det endelige valget - resultatene finner du her.

Det bør også DU gjøre om du skal kjøpe motorsykkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.