Vår erfaring med Digilog

Publisert

Digilog har avtale med Bokkilden, Akers Mic, Telenor, Peppes Pizza, og SAS. Det høres fristende ut, men dessverre, for de aller fleste av oss er det for godt til å være sant.

Hvor mange poeng må du ha for å kunne handle?

For å få en CD-plate fra Akers Mic trenger du nemlig 6560 poeng, en pizza fra Peppes krever minimum 4640 poeng, mens en flyreise krever at du har minimum 10.000 poeng. Det er mye...

Når det gjelder flyreisene Digilog tilbyr med SAS, er det noen få turer til 10.000 poeng, for eksempel fra Kirkenes til Evenes (tur/retur).

Vil du derimot reise tur/retur Bodø - Bergen, må du ha hele 59.440 Digipoeng. Åpner du en reklameside per dag, og får 40 poeng hver gang, vil du bruke 1486 dager (ja, det er over 4 år) før du kan besøke svigermor. Er du riktig ivrig på surfingen og åpner to annonser (til 40 poeng) hver eneste dag, må du holde på i over to år.

Sjansen er altså stor for at du har rukket å bli skilt i mellomtiden.

For SAS må imidlertid dette ha vært en glimrende måte å reklamere på. Det kan umulig være mange som har benyttet seg av Digipoengene til å fly landet rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer