Vår største pengemaskin

Det er brukere av DinSide som ved hjelp av denne kalkulatoren oppdaget at de betalte 12.000 kroner for mye i året for mobiltelefonen. Hvordan er det med deg?

Vår største pengemaskin
Publisert

Det er vanskelig å sammenlikne abonnementsprisene for mobiltelefon. Tellerskrittprisen kan man jo finne i en prisliste, men abonnementene med billigst tellerskritt har jo gjerne høy fastavgift. Og det kan være to typer fastavgift, en engangsavgift ved innmelding og en månedlig avgift.

Kan alt

I tillegg er det flere forskjellige tellerskrittpriser. For det første er det kvelds- og dagpriser. Så er det utenlandspriser. Endelig er det abonnementer som gir rabatt ved ringing til ett nummer du velger selv.

Mobiltelefonkalkulatoren tar hensyn til alt dette. Du oppgir bare hvor mye du ringer på en vanlig hverdag, fordelt på dag, kveld, hjem og utlandet.

Kalkulatoren er programmert i Java, og tar noen sekunder å starte. Men når den først er lastet ned til maskinen din, regner den lynraskt. Du kan dermed prøve ut forskjellige ringemønstre om du ikke er helt sikker på hvor mye du bruker mobiltelefonen.

Viser besparelsen direkte

I mobiltelefonkalkulatoren, som i våre øvrige kalkulatorer, opererer vi mot en fersk prisliste. Kalkulatoren finner automatisk det beste abonnementet for deg. I en rulleliste ligger alle abonnementene som tilbys i Norge. Klikk på det abonnementet du har idag, og kalkulatoren regner ut hva du kan spare på å bytte!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer