Våre favoritter

Strengt tatt er vi for gamle til å sette pris på juleheftene som er beregnet på de minste og fjortisene. I tillegg får vi ikke helt taket på de eldste klassikerne. Med disse forbehold: Her er juleheftene vi ville ha kjøpt.

Publisert
Sist oppdatert

Nemi. Lise Myhres Nemi er fremdeles en vinner.

Legg spesielt merke til stripen der Nemi bestiller is som liten pike. Vi gir også pluss i margen for at mye av innholdet her faktisk er julerelatert. Passer perfekt for ungdom og oppover

NY: Kollektivet. Med Ronny i spissen går Kollektivet av Lien, rett inn på vår favorittliste.

Her får du en lang julehistorie, flere enkeltstriper og tre sider hvor Lien utdyper hva han egentlig mener med stripene. Dette er spesielt nyttig for deg som ikke har lest Kollektivet før, men også morsomt for gamle lesere.

Uansett: Dette er et julehefte som vil bli lest flere ganger - og vel verdt pengene.

Rex Rudi av Thomas Dreflin appellerer til vår rølpehumor. Tittelen "Juleturné tur-retur" bekrefter også at dette er en ordentlig julerelatert historie. Liker du denne er antagelig også Arne And midt i blinken for deg.

Tommy & Tigeren. Selv om ingen av historiene er julerelatert og det lukter litt republisering, er det de færreste som klarer å motstå Tommys sjarm. At heftet i tillegg kan leses av hele familien, gjør at den uansett er en sikker vinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer