Vårflørt uten ord

Er du populær hos det annet kjønn? Da vet du kanskje også hvordan kroppsspråket ditt hjelper deg til å bli mer attraktiv? Lær triksene her:

Publisert
Sist oppdatert

Hvem er du? Kroppsspråket ditt forteller mer om deg enn du tror.

Vil du bli bedre på å sjarmere dine medmennesker uten å si et eneste ord? Her er fem tips til hvordan du kan bruke kroppsspråket bedre:

1) Smil merSmilet er det kraftigste og enkleste verktøyet du har for å gi et godt inntrykk. Noen casanovaer av begge kjønn tror fortsatt at det vil gi bedre uttelling å leke mystisk og avvisende. Men det er et svært risikabelt spill.

Et stort smil markerer både selvtillit, godt humør og en positiv holdning. En mann som smiler signaliserer at han ikke er farlig og kan bidra til en hyggelig kveld. Kvinner som tør å smile, forteller samtidig at de ikke kommer til å bite om du vil komme bort for å si hei.

2) Ned med guardenFlørting er ikke noen boksekamp. Derfor trenger du heller ikke å holde armene opp for å beskytte deg selv mot angrep.

Armene i kryss, hånden foran munnen eller i pannen forteller at du ikke ønsker noen nærmere kontakt. Noen klamrer seg også til drinken som om noen skulle stjele den. Prøv heller å åpne kroppen ved å trekke en skulder tilbake og hvile armene langs siden eller med en albue på bardisken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer