Våte drømmer til 30.000 kroner

Vespa til mor og båt til mor - det er hva vi helst vil at kemneren skal gi oss i år.

Publisert
Sist oppdatert

What a girl really, really want

Vespa: Vespa PX 125, klassisk scooter til å frese gjennom sommeren med. 33.900 kroner koster yndlingen hos Oslo Scooter Central i Oslo.

Jakke fra Chanel: Moteekspertenes beste investeringstips. Jakken koster fra cirka 20.000 kroner og prisene stopper egentlig ikke oppad. Men jakken kan leveres på service i hele sin levetid.

Invitere hele venninneflokken til London: Kjøpe lavprisbilletter til London til hele venninneflokken. Billettene kan med jevne mellomrom kjøpes for cirka 1.000 kroner inklusive alle skatter og avgifter. For 30.000 kan man reise 30 jenter.

Møbler: Arne Jacobsens stol Egget har i tillegg til å bli et skikkelig statussymbol også blitt et investeringsobjekt. Hos Tannmum møbler i Oslo koster den billigste varianten 30.270 kroner. I skinn koster den i underkant av 60.000 kroner, moms inkludert. Den vil vi ha.

Skroll ned

Guttedippedutter

Jorden-rundt-reise: Jorden-rundt-billettene kan kjøpes for en nokså billig penge, men med 10-15 innlagte stopp må en ut med cirka 30.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer