Billigste mobilabonnement juni 2020:

Velg riktig abonnement før ferien

Tre nye operatører på lista, og Telenor har ikke ETT abonnement som kvalifiserer!

VELG RIKTIG: Du kan spare penger og/eller få mer data om du velger riktig operatør. Verdt å tenke på før norgesferien! Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
VELG RIKTIG: Du kan spare penger og/eller få mer data om du velger riktig operatør. Verdt å tenke på før norgesferien! Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien står snart for tur, og på tur rundtom i det ganske land kan det brått gå med mer mobildata enn det gjør i hverdagen. Derfor gjør nok de fleste lurt i å kneppe opp datamengden et hakk eller to før sommeren drar i gang.

Men hvilken operatør er billigst? Dinside sjekker mobilprisene kvartalsvis, men siden det har rørt seg litt i prisene i det siste, fremskyndte vi sommerens sjekk til nå.

Tre nye operatører

Det har skjedd litt i mobilmarkedet siden vi sjekket prisene i april. For det første har vi tatt med Norgesenergi, som hadde gått under radaren vår i forrige runde, men det har også kommet to nye operatører på banen.

Forleden dag omtalte vi Øistein Eiriksens nye selskap, Release, som byr både på mobilabonnementer og leietelefoner, og i tillegg har den nye aktøren Sky mobil kommet på banen. Selskapet har brukt 10 millioner kroner på å kjøpe opp kundebasen til Hudya, som har hatt det tøft etter børsnoteringen i februar. Hudya lever dog tilsynelatende videre som før og tar fortsatt i mot nye kunder, så de er også sjekket i denne runden.

Dermed har vi gått igjennom prisene hos 18 norske mobiloperatører. Prisene er hentet inn på ettermiddagen 9. juni direkte fra operatørenes nettsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer