Velger jobben foran partneren

En ny undersøkelse gjort blant voksne fotballspillere viser at norske oldboysspillere prioriterer jobb foran partner. De prioriterer også i minst grad sex i hverdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er ute etter en partner som gir deg mye tid og oppmerksomhet i løpet av hverdagen, bør du styre unna fotballspillende Oslo-mannfolk. For i en ny undersøkelse som Synovate MMI har utført på vegne av legemiddelprodusenten Bayer HealthCare, og i samarbeid med Norges Fotballforbund, oppgir Oslo-mennene i sterkest grad at de prioriterer karriere fremfor partner i en hektisk hverdag.

Det er også disse som i minst grad prioriterer sex i hverdagen. Og aller minst oppmerksomhet får venner og andre hobbyer. Vinneren er familie, barn og jobb.

Ikke glem at jobben er vår viktigste sjekkeplass!

Landsdekkende undersøkelseI undersøkelsen ble 547 oldboysspillere i alderen 33-47 år over hele Norge spurt om sine holdninger, og om sitt forhold til trening, helse, livsstil, stress og impotens. De måtte oppgi i hvilken grad de prioriterer temaer som familie/barn, jobb, partner, sex, fotball, venner, hobby og annen trening utenom fotball, i hverdagen på en skala fra 1 til 5

Resultatene viser at 7 av 10 prioriterer familie og barn i stor grad. 54 prosent prioriterer jobben mens 45 prosent prioriterer partneren. Det vil si at under halvparten prioriterer partneren sin ”i stor grad”. Bare en av fire prioriterer i stor grad sex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer