Velkommen til DinSide Auksjon

I vårt auksjonshus kan du selv legge ut gjenstander for auksjon, eller gjøre kupp på alt fra biler til skiutstyr. Løp opp på loftet, ta en titt i kjelleren, gå inn på varelageret og legg ut gjenstander du har lyst til å selge.

Publisert

Er du en samler kan du også bruke DinSide Auksjon til å fylle hullene i din samling, eller legge ut samleobjekter for salg. Auksjonshuset er et samarbeid med SOL, og er åpent 24 timer i døgnet.

Hva er DinSide Auksjon?

Dette er en markedsplass hvor både bedrifter og privatpersoner kan auksjonere bort hva de måtte ønske. Du kan selv legge inn en gjenstand for salg, bestemme minsteprisen for denne gjenstanden, samt bestemme hvor lenge auksjonen skal vare. Det er også mulig å legge inn bud på alle gjenstandene hos DinSide Auksjon. En epost vil informere deg straks noen legger inn et høyere bud eller om du sitter igjen med det høyeste budet når auksjonen er avsluttet.

Et samarbeid

DinSide, Norges beste nettsted, og Sol, Norges største nettsted, har inngått et samarbeid som sørger for at du får et auksjonshus som er seriøst, troverdig og har mye besøk.

Auksjonsregler

1. Det er forbudt å auksjonere bort tyvegods, pornografi, piratkopierte varer eller andre gjenstander som bryter med norsk lovSlike varer vil bli fjernet straks de blir oppdaget, og selgeren risikerer både utestengelse og politianmeldelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer