Velskodd for høsten

Det er ikke så ofte vi ser det, men i høst er skomoten praktisk. Ganske uventet, men meget velkomment, har gummistøvlene fått sin renessanse, og lanseres i utallige fargerike varianter.

Publisert
Sist oppdatert

    En er enog to er to -vi hopper i vann,vi triller i sand.Zikk zakk,vi drypper på tak,tikk takk,det regner i dag.Regn, regn, regn, regn,øsende regn,pøsende regn,regn, regn, regn, regn,deilig og vått,deilig og rått!
      Sigbjørn Obstfelder

Ventelister

For første gang siden crème de la mer ble utsolgt på Harrods midt i den verste hypen for fem år siden står jeg på en venteliste i en butikk. Nei, det er ikke den siste vesken fra Dior, heller ikke en bil med ekstrautstyr. Jeg står på venteliste for å kjøpe meg et par gummistøvler.

For en bergenser som har Viking Kadett Classic i minst to eksemplarer i alle størrelser fra 36-39 (utslitte, men dog) i kjelleren på hytten er dette totalt uforståelig. Det skal da ikke være så vanskelig å oppdrive et par gummistøvler som attpåtil ser litt frekke ut??

Tydeligvis. En lang byrunde i hovedstaden viste totalt ribbete butikkhyller, og at det kun finnes støvler igjen for dem med innsnørte kinaføtter eller menn i drag. "Vi får inn i november", "Vi får inn i desember", var standardsvaret. I tankene flyr jeg til vestlandet for å plukke opp et gammelt par, men innså at det ville bli en dyr fornøyelse for et par støvler med hull (etter 90-tallets brettekant, du vet) og til slutt så jeg meg nødt til å sette meg på venteliste. Og der står jeg fremdeles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer