Velstelte føtter i sommer

Publisert
Sist oppdatert

Velstelte føtter i sommer!I sandalsesongen er det ekstra hyggelig å vise frem friske, sommerbrune og velstelte føtter. Fotterapeut Elsebeth Engzelius gir deg hemmelighetene.

1.FOTBADBegynn fotpleien med å file bort hard hud for deretter å bade føttene i lunkent vann. Bruk gjerne mineralsalt, plantesåpe eller grønnsåpe som er bakteriedrepende. Bruk gjerne et produkt som du nyter lukten av, da blir fotbadet ekstra deilig. Fotbad er avslappende og gir deg også varmen tilbake i kroppen om du er litt frossen. Du bør sitte med bena i vann i ca. 15 minutter slik at huden på føttene blir helt oppmyket.

2. KLIPP NEGLENE RETT AVNår du skal klippe tåneglene, er det viktig at du har en god neglesaks/klipper, og at du klipper neglene rett av. Ikke rund neglene i kantene, da kan du risikere å få inngrodde negler. Tåneglene blir ofte fine dersom du filer de etter at du klipper dem. Slik unngår du også spisse kanter på neglene, og negleoverflaten får en glatt og fin flate.

3. NEGLEBÅNDDu kan gjerne bruke en orangepinne til å forsiktig rense bort det som sitter under neglekanten og på neglebåndene nederst ved neglene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer