Verdens beste nettbutikker

Det er ikke lett å orientere seg i vrimmelen av nettbutikker. Spesielt når du skal handle fra utlandet, er det kjekt å vite hvilke butikker som har god service, lave priser og samtidig er til å stole på. DinSide presenterer her en oversikt over de beste internasjonale nettbutikkene i 1999, kåret av brukerne selv.

Publisert

Det uavhengige nettstedet Bizrate.com tester hvert år internettbutikker ved at brukerne selv gir tilbakemelding om hva som er dårlig og hva som er bra. I tillegg tar Bizrate egne stikkprøver, og regnes i dag som nettbutikkens svar på Michelin-guiden. Markedsbyrået Binary Compass står bak denne guiden, som har eksistert siden 1996, og vunnet flere internasjonale nettpriser.

Kriteriene

Det koster ingenting å bli vurdert av Bizrate, de eneste kravene er at du driver med seriøs netthandel og samtidig godtar at Bizrate samler inn spørreskjemaer fra dine kunder. Totalt 300.000 personer er med på å vurdere ulike nettbutikker. Målekriteriene er lav pris, god service, leveringsdyktighet, gode betalingsløsninger, brukervennlighet og et stort produktutvalg.

Internasjonal handel

DinSide har fått tak i rapporten for 1999, som er basert på netthandel fra januar til april. Stort sett er det amerikanske nettsteder som dominerer de øverste plassene, og vi har sortert listen ut fra nettstedene som er best på internasjonal netthandel: Butikkene som tilbyr frakt og betalingsløsninger for norske netthandlere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer