Verdens beste nettbutikker

Stereo- og videobutikken Crutchfield er kåret til verdens beste nettbutikk, ifølge den amerikanske internetthandelguiden Bizrate. På de neste plassene kommer Parsons technology og CD universe.

Kjøp bare i de beste internettbutikkene Foto: tg
Kjøp bare i de beste internettbutikkene Foto: tg Vis mer
Publisert

Bizrate er et uavhengig, reklamefritt nettsted, som tester internettbutikker ved hjelp av spørreundersøkelser og egne stikkprøver. Markedsundersøkelsesbyrået Binary Compass, står bak denne guiden som har eksistert siden 1996, og har vunnet flere priser.

Service og lojalitet

Skal du handle på et utenlandsk nettsted, er det absolutt en fordel å ta en titt innom Bizrate guiden. Bizrate måler internettbutikker utfra følgende kriterier: Pris, produktinformasjon, produktutvalg, utseende, navigasjon, returvare muligheter, leveringstid, kundeservice, og kundelojalitet. De baserer sine undersøkelser hovedsakelig på hva kundene selv mener om nettstedet, og hver nettbutikk får en karakter fra 1 - 10.

Det er ofte nettbutikkene selv som melder seg på hos Bizrate, helt gratis, ettersom dette er en måte å bli målt i forholdt til sine konkurrenter. I tillegg til at kundene vurderer internettbutikker, foretar Bizrate også egne målinger med over 40 kontrollpunkter.

Troverdig

Bizrate har delt opp internetthandel i følgende grupperinger: Tilbehør, bøker, data og kontor, forbruker elektronikk, kjøpesenter, mat & drikke, leketøy, gaver, helse, hobbyer, hjem & hage, musikk og video samt sport. I samtlige kategorier finner du de beste nettstedene, målt utfra hva kundene selv mener. På nettsteder som Sol nærhandel, finner du muligens en lignende liste over ulike nettbutikker, men her blir plassering vurdert utfra hvor mye nettbutikken betaler eller reklamerer for. Bizrate har ingen slik reklame, og er derfor mer troverdig fra et forbrukerstandpunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer