Verdens billigste flyreiser

Flyselskaper verden over har hundrevis av ulike tilbud for deg som liker å reise. Nettstedet bestfares.com lager daglig oppdaterte oversikter over de billigste fly og hotelltilbud i verden.

Verdens billigste flyreiser
Publisert

Best Fares har som filosofi å finne de beste rabattordninger for deg som skal ut og reise. Hver dag kommer det nye tilbud fra tusenvis av flyselskaper, hoteller og bilutleiefirmaer.

- Jeg utfordrer deg til å finne bedre reisetilbud enn hos oss, sier grunnleggeren av Best Fares Tom Parsons.

Hard konkurranse

Best Fares er et rabattmagasin som samler opp informasjon om ulike tilbud til flyselskaper og reisebyråer rundt om i verden. Fokus er på flybilletter, men de innhenter også gode tilbud på hoteller, bilutleie, togbilleter, cruise og opplysninger om lure rabattkort du bør skaffe deg.

Ettersom konkurransen blant verdens flyselskaper er hard, kommer det hver dag nye tilbud som kan spare deg for tusenvis av kroner. Noen av tilbudene er tidsbegrenset, og blir kun lagt ut på flyselskapets websted, men Best Fares har en egen internettavdeling som daglig er innom og henter ut de gunstige rabattordningene. Istedenfor å selv surfe innom hundrevis av nettsteder for å finne en billig flybillett til Hong Kong, garanterer Best Fares at de har den beste oversikten på nettet. De overvåker de fleste markedene, og har også forhandlet frem egne rabattavtaler på vegne av sine 100.000 medlemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer