Verdens tåpeligste produkter?

Kjøpt noe du ikke trenger? Frykt ikke, du er i godt selskap.

The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post.
The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du handlet på Tv-shop noengang? Eller latt deg friste i forunderlige nettbutikker og postordrekataloger? For mange er nok dette viktig formiddagsforlystelse som hjemmeværende, for eksempel nå i svineinfluensaens tid.

Forlystelser som til sist kan få deg til å behøve de merkeligste ting. Ting du i ettertid kanskje finner ut du selvsagt ikke trenger, eller ting som ikke virker som du trodde. For eksempel treningsapparater som slaktes av trimeksperter.

Den amerikanske Huffington Post har samlet inn en oversikt over produkter de mener må være tidenes tåpeligste, fra nett og TV-shop. For å gi deg en god start på helgen, og tips om hva du IKKE skal kjøpe til farsdagen? Her er høydepunktene fra disse listene.

Nummer 1: Et helt privat skjerf

The Privacy Scarf kalles det. Skjerfet som ikke gir deg annet enn dårlig rykte, er vel et bedre navn... Først lurer vi nok på hvem som i det hele tatt kan finne på å kjøpe dette, før vi finner svaret: Selvsagt ingen.

Produktene ser i sin tid ut til å ha vært utviklet av en student ved Royal College of Art i London, Joe Malia, som en kommentar omkring hva vi mister av privatliv når vi bruker mobile teknologier i det offentlige rom. Eller noe i den dur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer