Verves til direktesalg

Nedgangstidene trekker til seg tvilsomme salgsselskap.

Publisert
Sist oppdatert

"Se deg rundt på vår nettside og se selv energien, entusiasmen og muligheten som venter deg. Vi er sikre på at ACN-muligheten er den rette for deg. Din fremtid starter NÅ." Fra ACN Telekommunikasjons hjemmesider.

Vi har blitt kontaktet av en leser, som akkurat er blitt forsøkt vervet til direktesalgsselskapet ACN. Tilbudet fikk han fra en bekjent.

For å bli med i ACN og selge telefonabonnement, må han betale 4.200 kroner, men han tror det kan bli en nedtur å melde seg inn.

Vår leser var med på et vervingsmøte, og ble ikke overbevist. Blant annet fordi man må melde seg som selvstendig næringsdrivende for å selge abonnementer, og fordi fortjenesten var så uklar.

Slik sløser du bort en million

Hvis du jobber som uavhengig selger for ACN, slik vår leser ble tilbudt, selger du i utgangspunktet telefonabonnement. En del av telefonregningen, noen få prosent, blir deg tilgode. Meningen er også at de du har vervet skal verve nye medlemmer, og da får du en del av deres kake. Og igjen - de som vervet deg, og de som vervet den som vervet deg, får en del av pengene du har lagt igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.