Vi betaler strømregningen

Vi sparker magre januar i gang med en konkurranse i samarbeid med Wilfa.

Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen er nå avsluttet. Se hvem som vant

Rett før årsskiftet var strømprisene 25-30 prosent høyere enn på samme tid året før.

Finn billigste leverandør med DinSides strømkalkulator

Med mindre du var en av dem som sikret deg en komfortabel fastprisavtale tidligere i år, eller har skaffet deg et såkalt passivhus, kan du risikere at årets første strømregning sender sjokkbølger gjennom økonomien din.

Hadde det ikke vært deilig om noen betalte dem for deg?

De beste sparetipsene

Du kan vinne en av disse supertynne varmeviftene fra Wilfa, som også kan brukes i våtrom. Fås i svart, hvitt og rødt. Foto: Wilfa Foto: wilfa
Du kan vinne en av disse supertynne varmeviftene fra Wilfa, som også kan brukes i våtrom. Fås i svart, hvitt og rødt. Foto: Wilfa Foto: wilfa Vis mer


Det er mange måter å spare strøm på - og vi skriver jevnlig om de store grepene en kan ta for å få lavere strømregning. I samarbeid med Wilfa leter vi nå etter de små grepene du tar i hverdagen for å spare på strømmen. For mange bekker små kan gjøre store utslag på regningen.

Du kan selv velge hvilken form du vil sende inn ditt bidrag på. En kort tekst, bilder, video, powerpointpresentasjon? Det eneste vi krever er at bidraget må være i et format som kan publiseres på DinSide.

Hver ukedag, de neste fire ukene vil vi presentere innsendte strømsparetips, og hver fredag kårer vi en ukesvinner. Disse vil vinne en varmeovn fra Wilfa.

Til slutt, når tre ukevinnere er kåret, vil den beste av disse få en gyllen bonus: Du får dekket fjorårets siste strømregning, det vil si, strømregningen for siste kvartal 2007, med et tak på 10.000 kroner.

Dette kan du vinne

Litt tykkere keramisk vifteovn fra Wilfa, som også kan brukes på våtrom. Foto: Wilfa
Litt tykkere keramisk vifteovn fra Wilfa, som også kan brukes på våtrom. Foto: Wilfa Vis mer


I tillegg til den gjeve hovedpremien er det altså tre ukesvinnere som vinner hver sin varmeovn. Vinnerne kan selv velge hvilken varmeovn de vil ha.

Se alle Wilfas varmeovner her.

DinSide liker spesielt årets modell, de syltynne varmeovnene, som er vist over. De kan monteres på vegg, eller brukes frittstående. De kan til og med brukes i våtrom, så lenge de står en meter fra vannkilden. Viften har to innstillinger, enten 1000 eller 2000 watt, og termostat mot frostsikring. Den er svært stillegående og Nemko-godkjent.

Konkurranseregler:

  1. Hver deltaker kan sende inn inntil 10 strømsparetips.
  2. Alle konkurranseforslagene må sendes digitalt.
  3. Send ditt tips til desk@dinside.no. Husk å legge ved en beskrivelse av eventuelle bilder eller vedlegg, dersom du sender inn noe annet enn tekst.
  4. Vi forbeholder oss retten til å bruke alle innsendte forslag på våre nettsider ved senere anledninger.
  5. Det er innsenders ansvar å sørge for at omtalte eller avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at deres navn eller bilde kan offentliggjøres. Er arrangøren i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
  6. Konkurransen vil gå over fire uker, og vinneren kåres 1. frebruar.

  7. Vi vil publisere navn på alle vinnerne.
  8. Konkurransen er åpen for alle, unntatt ansatte i Aller Internett og Wilfa AS.

Wilfa er et norsk selskap, som utvikler produkter spesielt tilpasset det norske markedet. Selskapet setter sikkerhet ot trygghet i høysetet og har et nært samarbeid med Norges Elektriske Materiellkontroll (NEMKO), som vurderer alle produktene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer