Vi fulgte statsbudsjettet live

Statsbudsjettet er lagt frem, vi følger presentasjonen direkte.

Kristin Halvorsen fikk mye oppmerksomhet da hun ankom Stortinget i dag, like før klokken 10.00 Foto: Kim Jansson
Kristin Halvorsen fikk mye oppmerksomhet da hun ankom Stortinget i dag, like før klokken 10.00 Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag presenterer regjeringen forslag til nytt statsbudsjett foran et samlet Storting og pressekorps. Vi dekker begivenheten live, og nå kan også du være med å si din mening.

DinSide er på plass, og denne gangen liveblogger vi direkte. Skroll ned for å lese bloggen.

Vi benytter oss av nettjenesten Cover It Live, som også gir muligheten for at dere lesere kan kommentere pressekonferansen underveis. En annen fordel er at innholdet oppfriskes automatisk slik at du slipper å oppdatere i nettleseren.

Finansminister Kristin Halvorsen underretter nå Stortinget om forslaget til statsbudsjett: I forkant av fremleggelsen har regjeringen måttet tåle kritikk om at statsbudsjettet ikke er tilpasset finanskrisen.

Mer om budsjettet:Alt om bil i budsjettet finner du på denne lenkenBSU-grensen hevesBoligeiere får skattesmellStaten sponser G-strengen (!)

Under finner du vår livedekning av pressekonferansen. Bare trykk på "play"-knappen for å følge dekningen (ingen fare - vi blogger ikke på latin), og post gjerne din kommentar i feltet nederst. Vi gjør oppmerksom på at kommentarer ikke automatisk slipper igjennom, og at du kan slå av og på lyd og automatisk skrolling nederst i boksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer