Beste mobilabonnement 2019

Vi har sjekket prisene med liten skrift

X gigabyte til Y kroner per måned er bare én del av regnestykket. Det er det med liten skrift mange av selskapene tjener penger på.

MER ENN MÅNEDSPRISEN: Det er til tider svært store prisforskjeller å spore når man ser på ALLE mobilprisene. Foto: Bruce Mars
MER ENN MÅNEDSPRISEN: Det er til tider svært store prisforskjeller å spore når man ser på ALLE mobilprisene. Foto: Bruce Mars Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert kvartal sjekker vi prisene på mobilabonnement på Dinside, der vi typisk ser på hvor mye data du får for pengene dine.

Alle operatørene gir deg praktisk talt fri bruk av tale og SMS, så mengden inkluderte data er den store kostnadsdriveren for hva abonnementet koster.

Mer enn månedsprisen

Men strengt tatt kan det være at du må betale mer enn de 299 kronene i måneden det reklameres med.

For denne prisen forteller lite om hva det koster deg å bruke mer data enn det som er inkludert, hva det vil koste deg å ha et ekstra SIM-kort til nettbrettet, hvor mye det koster å ringe hjem om du tar ferieturen til Cuba, hva det koster å få fakturaen på papir eller hva det måtte være.

Nettopp derfor har vi denne gangen tatt et dypere dykk i operatørenes priser.

Og la det være sagt med en gang: Noen steder er det ganske store forskjeller på hva du må betale.

For ordens skyld har vi hentet inn alle priser fra operatørenes nettsider den siste uka i januar. Vi har tatt utgangspunkt i abonnementene som frontes på forsiden og plukket det på 6 GB, eventuelt det som er nærmest dersom operatøren ikke tilbyr akkurat denne pakkestørrelsen. Vi har altså ikke tatt for oss abonnementer myntet på yngre brukere eller med andre spesielle egenskaper – ei heller kontantkort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer