Vi har testet årets kalendere

Hvilken smaker pyton, og hvilken skaper jubel i barnehagen?

Vi har testet årets kalendere
Publisert
Sist oppdatert

- Dette var godt! Er det mer kalender?

Det er snart jul, og hvem er bedre til å teste julekalendere enn nettopp barna selv? Chiara (4 1/2), Ida (3), Truls (4) og Vår (4 1/2) i Seilduken barnehage har hjulpet oss med å teste julekalendere.

Kalenderne har blitt vurdert ut fra spenning, utseende, pris, smak og brukervennlighet. Vi i DinSide har også smakt på kalenderinnholdet, og vurdert barnas reaksjoner og innspill.

I etterkant av vår julekalendertest har DinSide Helse også testet julekalendere, men må en litt annen måte ... De har sjekket innholdsfortegnelsen, og vurdert hvilke julekalendere som kommer ut som mest usunne. Les Helses test her

Haribo JulekalenderVingummikalender, et alternativ for laktoseintollerante unger og voksne. Lukene inneholder små poser med vingummismokker/colaflasker/Maoam og noen minileker. (79,90 kr Kiwi)

Truls: Jeg elsker smokker! Nei, jeg har slutta med smokk! (Ser stygt på meg fordi jeg spurte)Vår: Jeg har fått samme smokker igjen, vil noen bytte?Ida: Jeg har også fått sånn smokk.Chiara: Wow. Jeg fikk sendeplate! Sånn har jeg fått før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer