Vi har testet hurtigslanking

"Du får garantert en slankere og strammere figur". Hørt det før?

Slik så vår testperson ut etter ti behandlinger med Resolution 7. Foto: Per Ervland
Slik så vår testperson ut etter ti behandlinger med Resolution 7. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet flommer over av aktører som lover oss snarveier til drømmefiguren, og det er lett å la seg friste av fagre løfter og raske løsninger. Men det er ofte dyrt, og da vil vi helst være sikre på at vi får valuta for pengene.

DinSide Helse har testet fire ulike slankemetoder på klinikker i Oslo. Det er vi som har valgt ut behandlingsmetodene, og klinikkene i testen har ikke noen binding til oss. Testpersonene er ikke er ansatt i Aller Internett, men har selv opplevd at de trengte å slanke seg.

Fire frivillige kvinnelige testpersoner lot seg over en fire-fem ukers periode riste, svette, vibrere og massere med jevne mellomrom, på sin vei mot drømmekroppen.

I fem uker fremover vil vi presentere en ny artikkel med slankemetodene som er testet ut. Den siste uken vil vi oppsummere og komme med uavhengige ekspertvurderinger omkring de enkelte metodene.

Les også: Slik raser du ned i vekt

Solid pakkeløsning

Først ute i vår testserie er Resolution 7. Ifølge Line Eklund, som er skandinavisk trener for Resolution 7-systemet og daglig leder ved Elysium Hud- og kroppsterapi på Majorstua i Oslo, er Resolution 7 et komplett system for velvære og pleie av ansikt og kropp.

- Det er et nyskapende og unikt system som kombinerer lymfedrenasje og bindevevsmassasje (endodermisk massasje - som skjer under huden) med kromoterapi, sier Eklund.

I denne videoen får du en smakebit på hvordan systemet fungerer:


Og sett med forbruker-øyne er det ikke en rent liten pakkeløsning man blir tilbudt:

I tillegg til å forme og slanke, lover behandlingen nemlig å redusere cellulliter, rynker, arr, strekkmerker, ødemer, muskel- og leddplager. Dessuten skal hudens elastisitet bli bedre som følge av behandlingen, og lymfe- og blodsirkulasjonen skal øke.

- Resultatene vil selvsagt variere fra person til person, da man har ulike forutsetninger før behandlingen. Noen har for eksempel stoffskifteproblemer, og de vil kunne oppleve at det tar lenger tid enn andre å få resultater. Men de vil også få resultater etterhvert, understreker Eklund.

Det optimale er ifølge treneren å møte til behandling to til tre ganger i uken. Men det må gå 48 timer mellom hver gang, da prosessen som aktiveres under behandlingen varer tilsvarende lenge.


Øker forbrenningen


- I utgangspunktet passer behandlingen for alle mennesker, og for både menn og kvinner, uten alvorlige lidelser eller svært nedsatt immunforsvar. Behandlingene er meget sirkulasjonsfremmende på blod- og lymfekarsystemet som igjen gir mange positive effekter, forklarer Eklund.

Økt utskillelse av gift- og avfallstoffer gir ifølge behandleren umiddelbart økt forbrenning, mer overskudd og bedre konsentrasjon.

- Et aktivt lymfesystem styrker dessuten immunforsvarer vårt, og er meget viktig for å forebygge alvorlige sykdommer, sier hun.

Les også: De sykeste slankekurene

7.000 kroner


Vår trettito år gamle testperson var første kvinne ut, og da hun møtte opp til sin første behandling hadde hun allerede over en ettårs periode tatt av tolv kilo ved hjelp av trening og et sunt kosthold. Hun ønsket imidlertid å ta av noen kilo ekstra, og var full av motivasjon da hun troppet opp til første time.

- Det var godt å kjenne at kroppen ble renset for avfallsstoffer, og jeg slappet veldig godt av under behandlingen, sier hun.

Som følge av behandlingen ble hun ekstremt tørst, så hun drakk mye vann i etterkant.

- Jeg følte meg trøtt og slapp, men ble fortalt av klinikken at det er en helt naturlig reaksjon når avfallsstoffene skal ut av kroppen, forteller hun.

Fem uker og ti behandlinger senere hadde hun gått ned fire kilo og minsket totalt tretten og en halv centimeter. Prislappen for de ti behandlingene kommer på 7.000 kroner.

Les også: Dette bør du ikke gjøre mot kroppen din

Resolution7:

Har du slanket deg med denne metoden? (Avsluttet)
Nei, men jeg kunne tenke meg å prøve(60%) 661
Nei(29%) 321
Ja(11%) 118
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


- Kostbar kick off

- Nå trener jeg riktignok fire til fem ganger i uken i tillegg. Men jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle gå ned fullt så mye, sier hun.

Etter avsluttet behandling har hun gått ned ytterligere seks kilo. Hun er overbevist om at Resolution 7 kan være en bra kick off for folk som sliter med vekten og ønsker å komme raskt i gang.

Men hun tror likevel hvis hun måtte velge, at hun ville valgt å trene fremfor å ta dyre behandlinger ved klinikk neste gang.

- Rett og slett fordi det er veldig effektivt å trene, selv om det koster mer tid og anstrengelse. Men det at man tar slankende behandlinger ved klinikk betyr uansett ikke at man kan ligge på latsiden ved siden av, sier hun, og legger til:

- Under behandlingen ligger du bare helt stille og slapper av, og det gjør du jo ikke akkurat når du er ute og jogger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer