Vi tester årets påskegodteri

Hva smaker best? Én står til seks.

TEST AV PÅSKEGODTERI: Vi har smakt på noe av det som finnes av påskegodteri i butikkhyllene. Én står til terningkast seks. Se vår dom nedenfor. Foto: Per Ervland
TEST AV PÅSKEGODTERI: Vi har smakt på noe av det som finnes av påskegodteri i butikkhyllene. Én står til terningkast seks. Se vår dom nedenfor. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har smakt oss gjennom noe av påskeslikkeriene du kan finne i butikkhyllene i disse dager. Nedenfor kan du se hva DinSides smakspanel synes om de ulike godteriene.

I denne testen har vi innhentet påskegodteri fra Freia, Nidar og Anthon Berg. Det er alt fra seigmenn til marsipankyllinger. Vi gjør oppmerksom på at det finnes mange flere produkter i butikkene enn de vi har smakstestet her, fra flere produsenter. Har du en spesiell favoritt som du ville gitt terningkast seks og best i test? Skryt av din favoritt i debattforumet under artikkelen.

Smakspanelet består av to menn og fire kvinner i alderen 27 til 40 år, de fleste småbarnsforeldre. Vi har sett på påskefaktor, altså i hvor stor grad produktet setter oss i påskestemning; vi har sett på delefaktor, altså i hvilken grad produktet lar seg dele på flere - og vi har smakt.

Hva vi synes om produktene, kan du se nedenfor. Som du kan se, er det i noen tilfeller stor uenighet om produktene.

Vi har sammenfattet inntrykkene og resultatene fra smakspanelet. Der noen har ytret at de ikke liker en spesiell type produkter, har vi sett bort fra dette i de samlede resultatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer