Vi tester pepperkaker

Ni slag pepperkaker til test: Her kan du se hvilke du bør kjøpe - og hvilken du bør ligge langt unna.

DE BESTE PEPPERKAKENE: Ja, det er forskjell på pepperkakene! Vi har smakstestet ni slag pepperkaker, og kårer vinnere. Foto: Per Ervland
DE BESTE PEPPERKAKENE: Ja, det er forskjell på pepperkakene! Vi har smakstestet ni slag pepperkaker, og kårer vinnere. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet ni ulike slag pepperkaker fra ulike butikker, og konkluderer med at det er stor forskjell både på pris, form og smak.

Vinneren i testen er Bjørken store pepperkakefigurer, dette er favoritten til tre av fire av testerne.

Den skårer veldig høyt på fasong, samt at den skårer høyt både på konsistens og smak hos de fleste av jurymedlemmene.

Bjørken store pepperkakefigurer er altså den store allroundvinneren i testen.

Det er imidlertid andre som også fortjener hederlig omtale, hvilke pepperkaker dette er kan du se lenger ned i artikkelen.

Og dersom du er i markedet for å kjøpe billige pepperkaker, er det ikke ett fett hva du kjøper, det er stor forskjell på de to ekstremt-billig-variantene til under 10 kroner boksen, som vi har testet.

Om testen

Vi har testet ni ulike sorter pepperkaker fra ulike dagligvarebutikker, samt fra Plantasjen og Europris. Du kan se priseksempler fra ulike butikker nedenfor, men vi minner om at mange av disse pepperkakene er å finne i flere andre butikker utover de som er nevnt.

Testen er gjort som en blindtest, det vil si at jurymedlemmene ikke har hatt informasjon om hvilke pepperkaker de har smakt på. Vi gjør likevel oppmerksom på at noen av pepperkakene kan være lett gjenkjennelige, men juryen har likevel gjort sitt beste for å være objektiv i sin karaktergiving.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer