Vi trodde det var ekte

Men Gossip Girl-stjernen (15) er med i en snikreklame for Nike sportsutstyr.

Den unge tv-stjernen i fritt svev ned trappen, for å unngå "paparazziene". Foto: Faksimile: MySpace.com
Den unge tv-stjernen i fritt svev ned trappen, for å unngå "paparazziene". Foto: Faksimile: MySpace.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du sett videoen på MySpace som viser Gossip Girl-stjernen Taylor Momsen på vei ut fra trening? Med Ray Ban wayfarer-briller og fullt Nike-antrekk blir hun møtt i trappene av paparazziene.

Se videoen nederst i artikkelen

De er veldig innpåslitne, og Momsen ser litt lei ut. Det som skjer videre er at hun elegant slenger seg over to trappegelender og inn i parkeringshuset. Der hopper hun videre over panseret på en bil, henger i armene i en stang i parkeringshuset. Deretter tar hun sats, hopper og "klatrer"/"slenger seg" en etasje opp.

Alt dette med kule blå og gule Nike-sko og et tights-lignende antrekk, det også fra Nike.

Er det i det hele tatt Momsen som leker Tarzan? Er dette en Nike-reklame?

- Denne viralfilmen ble produsert som et morsomt biprosjekt sammen med Taylor, som vi håper folk synes er litt morsom, svarer Cecilie Schrøder, Markedsdirektør i Nike Norge i en epost til DinSide.

Les også: Disse reklamene ble for sterke

Så det er altså reklame for Nike, i form av en viralvideo. En viralvideo er en video som sprer seg fordi nettbrukerne deler den med andre nettbrukere gjennom sosiale nettverk, e-post, lynmeldinger, blogger og lignende. Dermed blir det interesse for videoen, og den blir spredd. (Helst som ild i tørt gress ...) Nokia har også gjort det samme, og presenterte den som en "aldri sett før"-video av Bruce Lee, mens det egentlig var Nokia-reklame.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer