Black friday 2018

Vi vurderer noen av black friday-tilbudene

Black week er i gang - vi vurderer noen av tilbudene akkurat nå, og viser deg hvordan du kan vurdere om det virkelig er et godt tilbud eller ikke.

SVART UKE HELE UKA: Det er årets svarteste uke. Men hvordan kan du avsløre om tilbudene er gode? Vi vurderer noen av tilbudene akkurat nå for deg. Foto: NTB scanpix
SVART UKE HELE UKA: Det er årets svarteste uke. Men hvordan kan du avsløre om tilbudene er gode? Vi vurderer noen av tilbudene akkurat nå for deg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i det som må være årets svarteste uke, i alle fall om vi tar utgangspunkt i det reklamen kan fortelle oss:

Det er black week hele uka - og det hele avsluttes med black friday på fredag … eller, nei: Det avsluttes vel kanskje egentlig med Cyber Monday neste mandag.

Men du skal holde tunga rett i munnen og passe på, om du vurderer å handle denne uka, for flere prissammenlikningstjenester på nett opplyser om at det faktisk er en del produkter som blir dyrere i løpet av black friday-uka.

Vi har plukket ut noen produkter som annonseres som black week-tilbud nå, innenfor noen populære produktkategorier for akkurat dette salget, og sjekket hvorvidt dette er gode tilbud - eller om de faktisk er solgt billigere før.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er noen eksempler på hvilke tilbud du kan finne nå - og en vurdering av hvordan du kan finne ut om dette er gode tilbud eller ikke.

Har du tips til gode eller dårlige black friday-tilbud, så tips oss gjerne på tips(att)dinside.no

Viking fjellstøvel

Viking Classic 150 GTX fjellstøvel pryder forsiden av annonsebilaget til G-Max. De lover deg halv pris, med en førpris oppgitt til 2.999 kroner - og en tilbudspris nå til 1.499 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer