Viagra-boom i juleferien

Juleferien er også tid til å pleie parforholdet. Det merkes på salget av potenspiller som skyter i været i desember.

Publisert
Sist oppdatert

Salget av alle slags medisiner øker i tiden før jul. Og potenspillene er blant de produktene som øker aller mest, viser tall fra legemiddelprodusentene.

- Økningen i desember kommer like sikkert som grevinnen og hovmesteren hvert eneste år. Denne trenden ser vi også før sommerferien og andre ferier hvor vi tar oss mer tid til forholdet og seksualiteten.

- Ereksjonsmidlene er jo typiske ferie-medikamenter og økningen viser at mange har store forhåpninger til samlivet og sexlivet i julen, sier kommunikasjonssjef Hans Petter Strifeldt i Pfizer AS.

Ereksjonssvikt? Test deg selv her:

Tabu med ereksjonssviktTall fra TNS Gallup viser at over halvparten av norske kvinner og menn finner det vanskelig å snakke om potensproblemer. Flere enn 8 av 10 i den samme undersøkelsen mener at det er vanskelig for mannen å innrømme at han har potensproblemer.

Hvilket problem? Norske menn fornekter ereksjonsproblemer, og aller verst er det for de rike:

- Snakk om sexlivet, fortell hverandre om det dere lengter etter og om det dere virkelig føler er bra. Mange trekker seg unna sex fordi de ikke føler de har lyst, fordi de føler det går av for fort eller fordi de ikke får reisning, sier sexolog Esben Esther Pirelli Benestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer