Viagra-valfart til byen

Sladrete nabokjerringer skremmer menn til byen for å kjøpe potenspiller.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Potenspiller utgjør nemlig en større andel av salget for apotekene i sentrum av de store byene enn ellers i landet. Og det er risikoen for å treffe naboen på apoteket som gjør at mange reiser langt, ifølge en undersøkelse utført av IMS Health.

Piller på veien hjemJernbanetorvets Apotek i Oslo, like over gata fra Oslo Sentralstasjon, er apoteket som stikker av med potensseieren.

- De fleste som handler potenspiller hos oss, er pendlere og tilreisende som ikke bor i byen. Apoteket ligger sentralt, og man kan gjennomføre sitt ærend både effektivt og anonymt. Det er ingen fare for å treffe på nabokjerringa her, sier Per Carlsson hos Jernbanetorvets Apotek.

Fire av ti menn skammer seg så mye over potensproblemene at de ikke engang forteller det til partneren.

Anonyme potenskunderCarlsson har tidligere jobbet på apotek både i Moss og Molde. Han har et klart inntrykk av at mange som bor på mindre steder, velger å reise svært langt for å unngå sladder eller skamfølelse.

- Mens byfolk ofte er mer pragmatiske til sin potenshandel, har bygdefolk et stort behov for å være anonyme potenskunder, mener Carlsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer