Viaplay skrur ned prisen

Gjelder strømmetjenestens sportspakker.

LAVERE MÅNEDSPRIS: Sportspakkene til Viaplay er satt ned på grunn av coronasituasjonen, som også påvirker de fleste sportsbegivenheter. Foto: Berit B. Njarga
LAVERE MÅNEDSPRIS: Sportspakkene til Viaplay er satt ned på grunn av coronasituasjonen, som også påvirker de fleste sportsbegivenheter. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordic Entertainment Group (NENT) har som følge av de mange avlyste idrettsarrangementene redusert prisen for Viaplay-abonnenter kraftig, noe de også informerer kundene om direkte i appen.

Etter at så å si alle sportsbegivenheter har blitt avlyst på grunn av coronaviruset, har NENT bestemt seg for å senke prisen for strømmetjenesten, skriver de i en pressemelding.

Dette betyr at prisen for sportspakkene blir den samme som TV- og filmpakken, nærmere bestemt 119 kroner i måneden. Prisen er vanligvis 329 kroner. Hvor lenge prisreduksjonen skal vare er foreløpig ikke avgjort.

Ifølge pressemeldingen gjelder de nye prisene for eksisterende kunder, men i en e-post til NTB opplyser NENT-gruppens kommunikasjonssjef Tobias Gyhlénius at de justerte prisene også skal gjelde for nye kunder.

Dplay og Telenor følger etter

Også Dplay sier til Dinside at de justerer ned prisen på sin sportspakke.

- Ettersom flere sportsarrangementer verden over er blitt utsatt, satt på pause eller kansellert, velger vi å gjenspeile dette også i prisen på våre strømmetjenester. Det er Dplay som huser våre største sportsrettigheter som Eliteserien og OBOS-ligaen, og vi reduserer nå prisen på Dplays sportspakke til 79,95 kr per måned – tilsvarende prisen av Dplay Premium uten sport. Dette gjøres midlertidig, samtidig som alle med årsabonnement også vil få en ekstra måned gratis, sier kommunikasjonsrådgiver Sondre Lund Edvardsen til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer