Viaplay skrur ned prisen

Gjelder strømmetjenestens sportspakker.

LAVERE MÅNEDSPRIS: Sportspakkene til Viaplay er satt ned på grunn av coronasituasjonen, som også påvirker de fleste sportsbegivenheter. Foto: Berit B. Njarga
LAVERE MÅNEDSPRIS: Sportspakkene til Viaplay er satt ned på grunn av coronasituasjonen, som også påvirker de fleste sportsbegivenheter. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordic Entertainment Group (NENT) har som følge av de mange avlyste idrettsarrangementene redusert prisen for Viaplay-abonnenter kraftig, noe de også informerer kundene om direkte i appen.

Etter at så å si alle sportsbegivenheter har blitt avlyst på grunn av coronaviruset, har NENT bestemt seg for å senke prisen for strømmetjenesten, skriver de i en pressemelding.

Dette betyr at prisen for sportspakkene blir den samme som TV- og filmpakken, nærmere bestemt 119 kroner i måneden. Prisen er vanligvis 329 kroner. Hvor lenge prisreduksjonen skal vare er foreløpig ikke avgjort.

Ifølge pressemeldingen gjelder de nye prisene for eksisterende kunder, men i en e-post til NTB opplyser NENT-gruppens kommunikasjonssjef Tobias Gyhlénius at de justerte prisene også skal gjelde for nye kunder.

Dplay og Telenor følger etter

Også Dplay sier til Dinside at de justerer ned prisen på sin sportspakke.

- Ettersom flere sportsarrangementer verden over er blitt utsatt, satt på pause eller kansellert, velger vi å gjenspeile dette også i prisen på våre strømmetjenester. Det er Dplay som huser våre største sportsrettigheter som Eliteserien og OBOS-ligaen, og vi reduserer nå prisen på Dplays sportspakke til 79,95 kr per måned – tilsvarende prisen av Dplay Premium uten sport. Dette gjøres midlertidig, samtidig som alle med årsabonnement også vil få en ekstra måned gratis, sier kommunikasjonsrådgiver Sondre Lund Edvardsen til Dinside.

Klokken 14 mandag sendte Telenor følgende e-post til sine kunder som abonnerer på TV2 Sport Premium: «Korona-situasjonen medfører at alle Premier League-kamper er utsatt, i første omgang frem til april. Du som abonnerer på TV2 Sport Premium får derfor kanalene kostnadsfritt i denne perioden hvor ordinære kamper ikke spilles. Beløpet vil bli tilbakebetalt på din neste faktura. Blir det ytterligere utsettelser vil du få ny informasjon. Hilsen Telenor »

Hva med TV2 Sumo?

TV2 Sumo har så langt anbefalt kundene sine om å nedgradere eller pause abonnementet sitt. Pressesjef Jan-Petter Dahl sier til Dinside at kundene inntil videre kan fryse abonnementet.

- Siden Premier League tok avgjørelsen om å utsette kampene fredag, har vårt hovedfokus vært å gi fansen et best mulig tilbud i denne utvidede fotballpausen, sier Dahl.

Han viser blant annet til Premier Leagues arkivmateriale som nå er åpnet, og at de sendte lange studiosendinger fra Premier League-Studio i helgen. Det vil også komme flere høydepunkter fra Premier League sin historie i dagene som kommer.

- Vi følger utviklingen tett, er i løpende dialog med Premier League og vi forventer at det kommer avklaringer om ikke lenge. Inntil da kan man fryse abonnementet, sier Dahl.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer