Viktig: Luksus & ting & tang

Her kommer tips fra diverse-hyllen....

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Emnet nå er luksus og ting & tang.

Parfymer: Her kan det være lurt å sjekke om en av yndlingsparfymene hennes holder på å bli brukt opp. Ellers kan tips være: Roma, Tresor, Jean Paul Gaultier, Armani Elle, Hugo Woman, Laura og Cool Water Woman. De siste fem merkene er med på en "topp fem-liste" hos Braathens. Regn med 300-500 kroner.

Flytende radio: Til å ha i badekaret, fås blant annet på "Såpe" i Byporten i Oslo til 200 kroner.

Pelspledd: Lunt og lekkert å varme seg under i den kalde vintertiden. Du må nok regne med over tusenlappen.

Flatjern: Få håret slik du vil. Med et flatjern får du strukket ut halvkrøllet hår. Koster fra 250 kroner og oppover avhengig av merke.

Abonnementer: På blader, alt hva du kan forestille deg at hun måtte ønske. For eksempel Henne, Elle, Bonytt, Hytteliv, Maison. Ett år koster minimum 500 kroner.

Bøker: Det sikreste er nok å kjøpe noen av de nye og populære, hvis du er litt usikker. Prøv for eksempel med Henning Mankells nyeste: "Før frosten". Koster 330 kroner.

Spill: Det er mye nytt på markedet, men den gamle slageren "Scrabble" skal nok få gang i hjernecellene. Koster om lag 200-300 kroner.

Musikk: Hvis du ikke vet presis hva du skal gå etter, sjekk topp ti-listen. En CD koster mellom 150 og 200 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer