Vil du ha en robot i hjernen?

I fremtiden kan du bli enda smartere, skal vi tro ny oppfinnelse.

Colourbox.com:Illustrasjonsfoto  Foto: 6PA/MAXPPP/colourbox.com
Colourbox.com:Illustrasjonsfoto Foto: 6PA/MAXPPP/colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2029 vil mennesket være i stand til å fremstille maskiner med et intelligensnivå som tilvarer mennesket. Maskiner og mennesker vil også smelte sammen med tiden, ifølge den amerikanske oppfinneren Ray Kurzweil.

Hvor smart er du? Ta testen her

Gjennom apparater som vi opererer inn i kroppen.kan vi dermed oppgradere både intelligensen og helsa vår, skriver BBC på sine nettsider.

- Vi kommer til å se intelligente roboter som blir operert inn i hjernen og dermed gjør oss smartere, gir oss en bedre hukommelse og automatisk gir oss muligheten til å gå inn i fullt utviklede ”virtual reality”-miljøer - alt sammen gjennom nervesystemet, sier Kurzweil til BBC.

Kurzweil er en av de 18 innflytelsesrike ”tenkere”, som er utvalgt til å identifisere de største teknologiske utfordringene som menneskene står overfor i det 21. århundre. Det er den amerikanske forskningsgruppen National Academy of Engineering som står bak prosjektet.

Les også: Venstreøyde er smartest

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer