Vil gi deg pengene tilbake

Rema 1000 satser på fersk fisk, og gir kundene egen fiskegaranti.

Fersk fisk får spesialgaranti hos Rema 1000. Er du misfornøyd med produktet gir de deg pengene tilbake og ny vare - uten kvittering.         Foto: Berit B. Njarga
Fersk fisk får spesialgaranti hos Rema 1000. Er du misfornøyd med produktet gir de deg pengene tilbake og ny vare - uten kvittering. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere dagligvarekjeder opererer med garantier til kundene. Sist ute er Rema 1000, som nylig introduserte en egen garanti på fersk fisk.

– Det siste året har vi økt satsningen på fersk fisk, og har fått et større utvalg. Vi leverer fisk av meget god kvalitet til lav pris, som vi også ønsker å garantere for, sier Adam Berg, kategorisjef for fjærkre og sjømat i Rema 1000 til DinSide.

Pengene tilbake og ny vare

"Fersk fisk-garanti. Helt fornøyd, eller pengene og ny vare tilbake - ingen kvittering, ingen diskusjon." Dette er lovnaden man finner på emballasjen. – Etter det jeg vet er vi den eneste kjeden som har en garanti på fersk fisk. Og vi vil ikke stille noen krav til kundene hvis de velger å benytte seg av garantien, sier Berg.

Altså skal det ikke være nødvendig å ta vare på kvitteringen for å ta i bruk garantien. Garantien gjelder alle fiskeprodukter som har dette merket på emballasjen, se bilde til høyre.

Den nye garantien er et ledd i Rema 1000s satsning på fisk, som Berg tror vil bli "den nye kyllingen" for folk. – Jeg tror fisk vil få den samme veksten som kylling har hatt de siste årene. Det er et sunt produkt som kundene etterspør, som vi vil være kvalitets- og prisledende på. Fersk fisk er selve syretesten for ferskvarekvalitet, påpeker Berg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer