Ville sjalusihistorier

Auksjonerer bort maken og kapper kjønnsorganer.

Skittentøyvasken som havnet i media - les de ville historiene nedenfor. Foto: Colourbox
Skittentøyvasken som havnet i media - les de ville historiene nedenfor. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utroskap resulterer i mange sjalusihistorier, men det trenger selvsagt ikke være utroskap bak en handling i affekt trigget av sjalusi.

Nylig kunne vi lese at små menn er mer sjalu enn sine høyere konkurrenter.

Liten og sjalu?

Nyere studier har også vist at mannen og kvinnens utseende har mye å si for hvor bra paret har det sammen; er mannen penere enn kvinnen, vil han mene at han fortjener bedre og at gresset er grønnere på den andre siden - det er kanskje dermed lettere å være utro i slike forhold.

Risikabelt når mannen er penest

Sjalusi og utroskap kan resultere i de sprøeste historier, som også får spalteplass i media. Her er noen av de underligste historiene vi har funnet:

Ville auksjonere bort kona

Den sjalu ektemannen mistenkte at konen var sjalu med en kollega. Dette gjorde briten så rasende at han ikke bare kastet henne ut av huset, men han forsøkte til og med å selge henne på internettauksjon etterpå. I en annonse på Ebay skriver han at han selger sin "utro, løgnaktige kone" til høystbydende.

Historien ble referert i The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer