Ville sjalusihistorier

Auksjonerer bort maken og kapper kjønnsorganer.

Skittentøyvasken som havnet i media - les de ville historiene nedenfor. Foto: Colourbox
Skittentøyvasken som havnet i media - les de ville historiene nedenfor. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utroskap resulterer i mange sjalusihistorier, men det trenger selvsagt ikke være utroskap bak en handling i affekt trigget av sjalusi.

Nylig kunne vi lese at små menn er mer sjalu enn sine høyere konkurrenter.

Liten og sjalu?

Nyere studier har også vist at mannen og kvinnens utseende har mye å si for hvor bra paret har det sammen; er mannen penere enn kvinnen, vil han mene at han fortjener bedre og at gresset er grønnere på den andre siden - det er kanskje dermed lettere å være utro i slike forhold.

Risikabelt når mannen er penest

Sjalusi og utroskap kan resultere i de sprøeste historier, som også får spalteplass i media. Her er noen av de underligste historiene vi har funnet:

Ville auksjonere bort kona

Den sjalu ektemannen mistenkte at konen var sjalu med en kollega. Dette gjorde briten så rasende at han ikke bare kastet henne ut av huset, men han forsøkte til og med å selge henne på internettauksjon etterpå. I en annonse på Ebay skriver han at han selger sin "utro, løgnaktige kone" til høystbydende.

Historien ble referert i The Sun.

Skåldet mannens kjønnsorgan

En 52-årig kvinne fra Florida ble så rasende på mannen sin, at hun like godt skåldet kjønnsorget hans. Etter at han ikke kom hjem en natt, og kvinnen derav antok at han hadde vært utro, ble hun så opprørt at hun helte kokende vann over 51-åringens kjønnsorgan. Dette skjedde da han kom hjem om morgenen.
Kvinnen ble arrestert, og mannen fikk behandling for annengrads forbrenninger på sykehuset.

Historien er referert i United Press International.

Kappet av mannens kjønnsorgan

Dette er en løsning på påstått utroskap som kvinner i mange deler av verden har benyttet seg av. Vi finner historier om dette fra Malaysia, Kina, Vietnam m.fl. Eksempelvis kan vi nevne en hendelse i Malaysia, hvor mannens første kone ble så rasende over å få sine egenskaper i sengehalmen sammenliknet med mannens andre kone, at hun rett og slett kappet av mannens penis. Kappingen skjedde etter en sengesamtale mellom de to makene; mannen var altså gift med begge fruene, og fant det for god å kritisere den eldste konens sengeferdigheter. Det hører med til historien at legene fikk sydd manndommen på igjen, etter at mannen kom seg til sykehus kjørende på motorsykkelen sin.

Historien er referert i The Sydney Morning Herald.

For kuriosa kan vi nevne en historie fra Tyskland, hvor en 65-årig enke kappet av den avdøde mannens lem, pakket den i en matboks og var på vei for å ta den med seg hjem fra sykehuset. Men så ble hun oppdaget - og anmeldt for lemlestelse. Ifølge avisen Ananova, skal kvinnen ha sagt at "den var hans største verdi og ga meg så mye glede. Jeg ville sylte den ned for all evighet - han ville ha ønsket det. Vi kalte den joysticken hans."

Historien er referert på Ananova

Auksjonerer bort elskerinnens truser

En australsk kvinne rykket inn en auksjonsannonse på eBay, hvor hun ville selge trusene tilhørende mannens elskerinne. Trusene er beskrevet å være i størrelse "enorm", og i tillegg selges et tomt kondompapir for beskyttelse i str. "small". Bevisene etter mannens utenomekteskapelige affære ble funnet i parets ekteseng, og kvinnen ble selvsagt rasende. - Trusene er så enorme at de gjerne kan brukes som sjal eller kanskje som kostyme til Halloween, skal kvinnen ha uttalt, ifølge avisen Courier Mail.

Historien er referert i Courier Mail

Solgte sportsbil for 5,50

Hustruen til en britisk radio-DJ solgte mannens sportbil for 50 pence (5,50 norske kroner) etter et i hustruens øyne, altfor hett radiointervju som maken hadde med en glamormodell. Sjarmørens radiolyttende hustru, sier at det flørtende intervjuet var siste strået som fikk ekteskapet til å velte. Den etterhvert billøse storsjarmøren sa nemlig under intervjuet at han gladelig forlot både kone og barn for å være sammen med glamormodellen. Men hustruen kom ham altså i forkjøpet, og solgte mannens Lotus Espirit Turbo, til en verdi av 25.000 britiske pund (283.242 norske kroner), for 0,5 pence på eBay. Da DJen kom hjem etter endt arbeidsdag, fant han bilen borte og eiendelene sine på gata.

Historien er referert på BBC News.

Dette er historier referert i media, av mer uskyldig karakter. Det finnes selvsagt historier hvor sjalusi har resultert i svært tragiske konsekvenser. Dette tar vi selvsagt sterkt avstand fra.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer