Vinmonopolet ber folk planlegge julehandelen

Det går mot tidenes juleinnspurt på Vinmonopolet. De ber kundene om å planlegge årets julehandel for å unngå lange køer og glisne butikkhyller.

OPPFORDRER KUNDENE: Vinmonopolet forventer storinnrykk i ukene fremover og ber kundene om å ta unna julehandelen tidlig. Foto: Heiko Junge / NTB
OPPFORDRER KUNDENE: Vinmonopolet forventer storinnrykk i ukene fremover og ber kundene om å ta unna julehandelen tidlig. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinmonopolet opplyser at det kan gå mot kunderekord de siste to ukene før jul – og oppfordrer nå kundene om å ta årets julehandel en formiddagstime tidlig i uken før den 15. desember.

- Vår klare anbefaling er at folk planlegger årets julehandel og får den unna tidligst mulig. Alle er tjent med det, sier, sier administrerende direktør Elisabeth Hunter.

I fjor startet mange med juleinnkjøpene i midten av november, men slik er det foreløpig ikke i år.

- Nå er folk tilbake til tradisjonelle handlevaner, og fortsetter dette noen uker til får vi tidenes mest hektiske juleinnspurt på Polet med drøyt 2,5 millioner kunder til sammen i uke 50 og 51, sier Hunter.

- Vi håper å kunne flytte 500 000 av disse til uke 48 og 49.

Normalt utsetter mange julehandelen på Vinmonopolet til siste uke før julaften. Om mange skulle gjøre det i år, kan køene bli lange og hyllene tidvis glisne, advarer Vinmonopolet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer