Vinn en skilsmisse

Et manneblad frister menn til å skille seg.

Publisert
Sist oppdatert
Du må være ganske gal for å delta i en slik konkurranse hvis du er lykkelig gift.


Den australske utgaven av mannemagasinet Zoo Weekly kjører i disse dager en konkurranse som sansyneligvis får noen og enhver til å løfte på øyenbrynene.

Den "heldige" vinneren av konkurransen vil nemlig få en gratis skilsmisse. Det betyr at mannebladet kommer til å betale utgifter forbundet med bruddet, inkludert rettshjelp.

I tillegg vil Zoo Weekly hjelpe den skilte mannen med å møte nye kvinnfolk.

Om det ikke var nok vil vinneren få en flatskjerm og en Playstation 3, i tilfelle eksen har tatt med seg underholdningssenteret ditt.

Les også: - Hun nekter å skrive under

- Det er alltid trist når et ekteskap går dukken, men det er enda tristere å måtte bli værene under samme tak med noen som har hatt seg med bestevennen din eller liknende, sier redaktør Paul Merrill.

Merrill vil ikke si at konkurransen oppfordrer menn til å skille seg.

- Du må være ganske gal for å delta i en slik konkurranse hvis du er lykkelig gift, sier han.

Redaktøren kaller konkurransen en oppfordring til menn som har et dårlig ekteskap til å komme seg ut, i stedet for å leve resten av livet i elendighet.

Les også: Slik likestiller du økonomien

Dette er ikke første gangen Zoo Weekly får oppmerksomhet rundt sine konkurranser. For en stund tilbake kjørte de en konkurranse hvor en mann kunne vinne brystimplantater til kjæresten sin.

Kilde: Australian Associated Press og Zoo Weekly

AKTUELT:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer