Vinner hun tur til Australia?

Et mystisk og eventyraktig bilde er vinneren av tredje finaleplass i DinSides store fotokonkurranse.

Kontrastene er store i ukens vinnerbilde. Foto: Dagrun Jensen
Kontrastene er store i ukens vinnerbilde. Foto: Dagrun Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tredje vinner i sommerens skumringsfotokonkurranse er kåret, og den tredje finaleplassen går til Dagrun Jensen. Hun har tatt et nydelig bilde av datteren sin, som var fire år da bildet ble tatt for to år siden.

- Hun balanserte frem og tilbake på en murkant ved småbåthavna i Langevåg i Møre og Romsdal, forteller Dagrun.

- Jeg knipset mange bilder mens hun gikk slik fram og tilbake, og ble mest fornøyd med dette, der hun akkurat passerer sola slik at man får halolyset som en glorie rundt henne.

Og fornøyd har Dagrun grunn til å være. Bildet ser nesten litt mystisk og eventyraktig ut med sine sterke kontraster og duse farger.

Utfordrende, men flott

Når lyset svinner er det utfordrende å være fotograf. Legger vi til aktiviteter i det svinnende lyset, øker vanskelighetsgraden ytterligere. Ukens vinnerbilde er i tillegg til å være tatt i skumringstid også tatt i motlys, slik at kontrastene blir svært store. Den lille jenta og de andre elementene som er plassert foran lyset blir helt svarte, mens havet reflekterer sollyset i en dus rosafarge, noe som skaper et intenst og effektfullt bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer