Vinterferie i siste liten

Selv om du er lovlig sent ute med å planlegge årets vinterferie, er det ennå ingen grunn til panikk. Vi har sjekket markedet og funnet frem noen gode alternativer til deg som ennå ikke har booket reisen.

Publisert

- Vinterferieukene kan du bare glemme! Utsolgt for lenge siden!

Det var den sure beskjeden vi fikk når vi ringte rundt til de største turoperatørene med forespørsel om årets vinterferie. Men selv om de fleste nordmenn planlegger ferieårets største flaskehals flere måneder i forveien så må det da være noen muligheter for oss etternølere?

Storbyferie

Selvfølgelig finnes det muligheter. Frister storbyferie i London, får du fortsatt billige billetter med Ryan Air. En uke i metropolen med avreise 27. februar koster fra kr 1.600. Hotell er ikke inkludert, men vi kan for eksempel anbefale Lord Hotell i Bayswater som har dobbeltrom med bad til kr 590 per natt. Ryan Air er behjelpelig med reservering. Les mer om 6312">billige hoteller i London her.

Saga Solreiser har fortsatt plasser på turer til Barcelona. Fem dager med avreise den 28. februar koster kr 3.195. En weekendversjon er også tilgjengelig for kr 2.995. Begge alternativene er med uspesifisert hotell.

Let frem skiene…

Det er jo tross alt vinterferie det heter. Problemet er bare at firmahytta allerede er bortleid og pakketurene til alpene for lengst er utsolgt. Men en tur til Chamonix, St.Anton eller Badgastein er selvfølgelig ikke umulig av den grunn. Flyr du til Geneve eller Wien kommer du deg lett videre med lokale transportmidler. KLM flyr billigst til Wien med kr 2.600 tur/retur, og er også billige til Geneve med kr 2.580 tur/retur. Hotell er enkelt å booke over internett. Klikk på denne lenken for å prøve Leisureplanet.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer