Vintersko som ikke tåler snø

Ble ødelagt etter én måned.

Sålene løsnet etter hun hadde brukt dem i under to måneder. Foto: Per Ervland
Sålene løsnet etter hun hadde brukt dem i under to måneder. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjøpte et par støvletter i september hos Skopunkten, men tok dem ikke i bruk før i oktober. Allerede i slutten av november var de ødelagte, sier Synne Hellum Marschhäuser. Skopunkten fokuserer på lave priser og at kundene gjerne kjøper flere sko enn ett par. Allikevel burde det vel ikke være slik at du må kjøpe flere par ettersom skoene ryker med en gang. Hellum Marschhäuser hadde betalt 299 kroner for støvlettene som hun mener er utrolig billig, men skoene skulle vise seg å vare litt under to måneder.

- Skaden på sålene kom ikke gradvis. Omtrent over natten merket jeg at sokkene mine var våte etter turen til jobb, og oppdaget at sålen hadde skilt seg fra støvelen. I ettertid ser jeg at jeg skulle dratt tilbake til butikken og byttet dem, men de var jo så billige, sier hun.

Enda et par ødelagt

Like før jul endte Hellum Marschhäuser med å kjøpe et nytt par støvletter fra Skopunkten. Disse var ikke identiske med de forrige, men var noe innen samme kategori, og kostet 399 kroner. - Skoene var fortsatt billige, men jeg syns de var fine. Allerede første uken i februar led de nye støvlettene samme skjebne. Skoene var åpenbart ment for vinterbruk siden de var foret, så jeg forstår ikke hvorfor de ikke tåler snø?, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.