Vipps, BankAxept og BankID:

Vipps, BankAxept og BankID slås sammen

Norske banker vil i samarbeid skape enda bedre kundeopplevelser og stå sterkere i konkurransen mot de globale teknologigigantene.

SKAL SAMARBEIDE: Vipps, BankAxept og BankID slår seg sammen, etter alt å dømme fra 1. august 2018.
SKAL SAMARBEIDE: Vipps, BankAxept og BankID slår seg sammen, etter alt å dømme fra 1. august 2018. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom å slå sammen Vipps, BankAxept og BankID Norge er målet å skape enda bedre kundeopplevelser og stå sterkere i konkurransen mot de globale teknologigigantene, skriver de i en pressemelding. Det nye selskapet skal etter planen være i drift fra 1. august 2018.

- Ambisjonen er å slå oss sammen enda tidligere enn dette, men det avhenger av godkjenning fra norske myndigheter og tilsyn, sier Jan Bjerved, daglig leder for BankID Norge til Dinside.

Samarbeid gir økte muligheter

Med et nytt felleseid foretak mener de tre selskapene å kunne oppnå økt kostnadseffektivitet, innovasjon og bedre tjenester for handelen og forbrukermarkedet.

Det nye selskapet vil ha 108 ansatte med base i Oslo. Selskapene som står bak, har i dag hånd om hver sin del av betalingstransaksjonen.

- Vi vil slå sammen selskapene som i dag har hånd om hver sin del av betalingstransaksjonen og skape økt brukervennlighet og sterkere innovasjonskraft. I fellesskap blir vi i stand til å utvikle enda enklere, tryggere og mer kostnadseffektive løsninger – til glede for så vel butikkene som kundene, sier styreleder i Vipps og konsernsjef i DNB Rune Bjerke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer