Vipps lanserer eget mobilabonnement

Abonnementet skal være tilgjengelig i appen.

MOBILABBONEMENT: Vipps lanserer eget mobilabonnement. Foto: Gorm Kallestad / NTB
MOBILABBONEMENT: Vipps lanserer eget mobilabonnement. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vipps lanserer nå sitt eget mobilabonnement − i Vipps-appen.

− Veldig mange oppfatter mobilabonnementet sitt som vanskelig og uoversiktlig. Derfor tenkte vi at her var det en god anledning til å bruke forenklingserfaringen vår på nye områder, sier Elisabeth Haug, sjef i Vipps mobil, i en pressemelding.

Rulles ut i appen

Vipps skriver videre at deres «mobilapponnement» rulles gradvis ut til alle brukerne over 15 år i appen, hvor man både bestiller og administrerer abonnementet sitt.

– Vipps er jo allerede en app de fleste har, så da får man samlet mer på ett sted uten å måtte laste ned unødvendige apper, sier Elisabeth Haug.

Du kan velge mellom to ulike månedspriser - som gir deg 4 GB for 250 kroner eller 15 GB for 399 kroner.

Til sammenligning viser Dinsides siste prissjekk av mobilabonnementer fra juni i år, at du får 15 GB for 349 kroner måneden hos Chili Mobil som det rimeligste alternativet for denne datamengden. Vi kommer tilbake med en ny prissjekk innen kort tid, enn så lenge kan du se vår siste prissjekk i artikkelen under.

Evig rollover

Dersom du ikke bruker opp all mobildata en måned, får du med det nye abonnementet evig rollover.

− Vi har ingen utløpsdato på gigabytes. Det du ikke bruker en måned, tar du med deg videre så lenge du har mobilapponnementet, og du kan bruke det når du vil i Norge. Enklere, mer oversiktlig og ikke minst mer rettferdig, sier Haug, og legger til at det ikke er noen bindingstid.

Vipps mobilapponnement finner du under «profil» i appen din, der gjør du bestillingen og administrerer apponnementet ditt. Det fungerer i dag bare med fysisk SIM, med dekning fra Telenor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer